ÄLY TUOTTAA TIETOA

ÄLY TUOTTAA TIETOA

Tässä vaiheessa IoT-polkua sinulla on tuote, esine tai laite, joka on älykäs. Se aistii asioita ympäristöstään ja omasta toiminnastaan. Tuotteeseen on rakennettu tietoliikenneyhteys, jonka avulla kerätty tieto siirtyy talteen taustajärjestelmään. Laitteen luona ei välttämättä tarvitse myöskään käydä fyysisesti katsomassa tietoja tai suorittamassa huoltoa, sillä yhteys mahdollistaa laitteen etäkäytön. Taustajärjestelmään kerätään mahdollisesti tämän laitteen lisäksi tietoa useista muista älykkäistä laitteista ja tarvittaessa myös ulkopuolista dataa, kuten säätietoja. Seuraava askel onkin alkaa analysoida kerättyä dataa.

Jos meillä olisi nyt kauppa täynnä älykkäitä, näytöllisiä ostoskärryjä, ne kaikki keräisivät tietoa ja lähettäisivät datan yhteen taustajärjestelmään. Kauppias voisi siis esimerkiksi seurata asiakkaiden kävelyreittejä ja asiakkaat voisivat taas saada heidän sijaintinsa perusteella näytöilleen tietoja lähellä olevista alennustuotteista.

Tarvitsetko apua datan analysoinnissa?

Valitse sinulle sopiva kumppani

affecto-logo

Affecto
Affecto on Pohjoismaiden johtava analytiikkatoimija. Keskitymme koko 1000 hengen asiantuntijaverkostomme voimin asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen aseinamme analytiikka, data science, palvelumuotoilu sekä ketterä ohjelmistokehitys. Tällä hetkellä työskentelemme erityisesti ennakoivan analytiikan ja big datan parissa, joiden avulla etsitään liiketoimintaetuja mm. kokonaisvaltaisen asiakastiedon hyödyntämisen, mitattavan johtamisen, myynnin ja markkinoinnin optimoinnin sekä talous- ja tuotantoprosessien tehostamisen kautta. Autamme asiakkaitamme yhdistämään digitaalisen ja fyysisen maailman, esimerkiksi minimoimaan tuotantokatkoksia ja vikariskejä ohjelmistopohjaisilla sensoreilla fyysisten sijaan.

Suhtaudumme digitalisaation tuomaan muutokseen uteliaasti ja ketterästi. Fasilitoimme maailman muutosta, jotta asiakkaamme löytävät uusia polkuja itselleen. Uskomme puhumisen sijaan tekemiseen – yhdessä asiakkaidemme kanssa kokeillen ja innovoiden. Twitterissä: @Affecto.

maxipoint-logo

MaxiPoint Oy
MaxiPoint Oy on kunnossapitoon erikoistunut IT-ohjelmisto- ja palveluyritys. Myymme ja toimitamme kohdennettuja ratkaisuja ja palveluja liittyen pääsääntöisesti kunnossapitoon ja kunnossapidon palveluliiketoimintaan - hyödyntämällä mm. IBM Maximo ja PMQ teknologioita.

olapcon-logo

OlapCon
OlapCon on erikoistunut tarjoamaan Corporate Performance Management -ratkaisuja. Autamme asiakkaitamme tehostamaan strategian implementointia kehittämällä innovatiivisia mittarointi-, raportointi- ja suunnitteluratkaisuja. Ratkaisujemme avulla ennustat tarkemmin tulevaa, teet parempia päätöksiä ja saat oivalluksia liiketoimintasi kehittämiseksi. Yhdistämme ainutlaatuisella tavalla liikkeenjohdollisen ymmärryksen ja Business Analytics -osaamisen.

 

Ota yhteyttä ja löydä oma kumppanisi
Sending

Etsitkö valmistajaa?

Teknologiaosaajat palveluksessasi

ibm_logo

IBM
IBM on maailmanlaajuinen innovaatioyritys, joka on täyttänyt asiakkaidensa liiketoimintatarpeita transformaatio- ja teknologiaosaamisensa avulla jo yli sadan vuoden ajan ja Suomessakin lähes 80 vuotta. Toimintamme on aina perustunut tutkimukseen ja innovaatioihin – yhtiö on muun muassa maailman suurin yksityinen perustutkimuksen tekijä. Historiansa aikana IBM on kehittynyt laskimien ja reikäkorttikoneiden valmistajasta nykyaikaiseksi palvelu- ja teknologiayhtiöksi, joka auttaa asiakkaitaan menestymään mm. johtavien pilvipalveluiden ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn ratkaisujen avulla.

Yrityksen laitteet ja toiminnot tuottavat jatkuvasti arvokasta dataa, mutta suurin osa siitä jää edelleen hyödyntämättä. IBM:n Internet of Things -ratkaisuilla dataa pureskellaan analyyttisillä, ennustavilla työkaluilla. Tämä tehostaa yrityksen päätöksentekokykyä, tuottavuutta ja parantaa asiakkaiden palvelukokemuksen laatua. Get started at http://ibm.com/iot

Hitachi_ITN

Hitachi Data Systems
Hitachi ltd on maailman johtavia älykkäiden IoT-pohjaisten ratkaisujen toimittaja. Hitachin erityisosaamista on koko tiedonkeruun ja siitä johdettujen toimintaprosessien toteutus. Näissä Hitachi hyödyntää omia analytiikkasovelluksiaan sekä kehittämiään ratkaisuja esineiden väliseen kommunikointiin. Kaikkien toteutusten taustalta löytyy Hitachi Data Systemsin huippuluotettavat ja modernit virtualisoidut tietojärjestelmät.

Hitachi Data Systems mahdollistaa suurien tietomäärien keräämisen ja tallentamisen siten, että kaikki oleellinen tieto löytyy nopeasti ja tiedonhallinta on vaivatonta. HDS käyttää ratkaisuissaan Object Storage teknologiaa jossa metadata on erillään sovelluksesta ja siksi hyödynnettävissä tehokkaasti tiedon ”raaka-ainevarastona”.

 

Ota yhteyttä ja löydä oma kumppanisi
Sending

Some

#iotfinland

Copyright © 2015 Arrow ECS