ÄLYKÄS TUOTE

ÄLYKÄS TUOTE

IoT-polun toisessa vaiheessa sinulla on fyysinen tuote, esine tai laite, jossa on jonkin verran älyä. Tuotteessa on jotakin digitaalista eli älykäs osa ja se saattaa myös kerätä talteen tietoa. Tuotteesta voi olla mahdollistaa esimerkiksi tarkistaa tämän hetkinen lämpötila, mutta siihen sen ominaisuudet jäävätkin. Äly on melko yksinkertaista, eikä sen keräämää tietoa jaeta minnekään: sitä voidaan tarkastella vain tässä ja nyt. Seuraava askel onkin huolehtia, että tuo tieto välitetään eteenpäin taustajärjestelmiin, jotta sitä päästään hyödyntämään kunnolla.

Esimerkiksi ostoskärryihin on voitu jälkeenpäin asentaa näyttö, joka näyttää asiakkaalle erilaisia mainoksia. Mainoksia näytetään sattumanvaraisesti, sillä taustalla ei ole älykästä järjestelmää, jonka avulla niitä voitaisiin ohjata.

Tarvitsetko apua datan keräämisessä?

Valitse sinulle sopiva kumppani

1790

Herman IT
Herman IT Oy on konesalipalveluiden edelläkävijä yhdistäen prosessiteollisuuden parhaat käytänteet, modernit maailman johtavat IT teknologiat, kestävän kehityksen periaatteet ja huippuosaamisen. Olemme yksi johtavista konesalipalveluiden tuottajista Suomessa. Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus, jonka toteuttamiseksi panostamme pitkäjänteisesti osaamisen ja palveluiden kehittämiseen.

IoT ratkaisuissa yhdistämme hybridipilvi- ja ohjelmistokehitysosaamisemme Plattform as a Service –ratkaisuiksi. Voimme tarjota sekä yksityisen korkean käytettävyyden ja tietoturvavaatimukset täyttävän konesalin että maailmanlaajuisen pilvi-infrastruktuurin palvelut yhden luukun periaatteella. Hyödynnämme IBM Softlayer pilvipalvelun globaalia palvelualustaa tiedon keruuseen, jakeluun ja tietojenkäsittelykapasiteetin toteuttamiseen. Huippumoderni konesalimme Kajaanissa tarjoaa turvallisen ja toimintavarman alustan mm. big data ja analytiikkasovelluksille. Kokonaispalvelun ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa kotimainen tiimimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Palveluhallintamme on keskitetty, nimetty palvelupäällikkö huolehtii asiakastyytyväisyydestä ja luvatun palvelutason toteutumisesta.

 

Ota yhteyttä ja löydä oma kumppanisi
Sending

Etsitkö valmistajaa?

Teknologiaosaajat palveluksessasi

thumbnail

Silicon Labs

Silicon Labs on johtava energiaystävällisten ratkaisujen toimittaja ja edistää älykkäämpää ja paremmin kytkettyä maailmaa. Lähes 20 vuoden ajan olemme auttaneet maailman johtavia insinöörejä kehittämään tuotteita, jotka muuttavat toimialoja ja parantavat elämää. Asiakkaan menestys on meidän menestyksemme; olemme innostuneita mahdollistamaan läpimurtoja ja nopeuttamaan asiakkaiden innovaatioiden markkinoilletuontiaikaa.

Innovatiiviset tuotteemme, työkalumme ja teknologiamme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden työskennellä fiksummin ja tehdä maailmasta energiaystävällisemmän. Silicon Labsin ratkaisut tarjoavat asiakkaille merkittäviä etuja suorituskyvyssä, energiatehokkuudessa, liitettävyydessä ja muotoilun yksinkertaisuudessa. MCU, langaton SoC ja anturit ovat tuotteitamme IoT:hen ja mahdollistavat kehittyneen ajoituksen, virranhallintasirut taas ovat Internetin infrastruktuuriin ja teollisuusautomaation. 

STMicroelectronics_logo_with_tagline (1)

ST Microelectronics

STMicroelectronics on maailman johtava puolijohderatkaisujen tarjoaja, jotka vaikuttavat myönteisesti ihmisten elämään, tähän päivään ja tulevaisuuteen. ST palvelee asiakkaitaan yhdellä alan laajimmalla tuotevalikoimalla läpi koko elektroniikkasovellusten kirjon. ST:n tarjonta koostuu antureista mikrokontrollereihin, työkaluihin ja ohjelmistoihin. Tuotteitamme voi löytää kaikkialta ja yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme älykkäämmän ajamisen, älykkäämpien tehtaiden, kaupunkien ja kotien sekä seuraavan sukupolven mobiili- ja IoT-laitteiden syntymisen.

 

Ota yhteyttä valmistajaan
Sending

Some

#iotfinland

Copyright © 2015 Arrow ECS