TIEDON ANALYSOINTI

TIEDON ANALYSOINTI

Internetiin liittämäsi tuotteet, esineet ja laitteet tuottavat tietoa, joka tallentuu taustajärjestelmään, jossa sitä käsitellään. Dataa analysoidaan, jalostetaan eteenpäin ja siihen saatetaan yhdistää ulkoisesta lähteestä tuotua tietoa sen rikastuttamiseksi. Analytiikan avulla dataa voidaan järjestellä automaattisesti ja reaaliaikaisesti, tavoitteena muotoilla tieto helposti hyödynnettävään muotoon. Kun olet ottanut kerätystä datasta irti kaiken mahdollisen ja analyysi on tehty, on seuraava IoT-polun vaihe tulosten hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseen.

Jos meillä olisi nyt kauppa täynnä älykkäitä, näytöllisiä ostoskärryjä, ne kaikki keräisivät tietoa ja lähettäisivät datan yhteen taustajärjestelmään. Kauppias voisi siis esimerkiksi seurata asiakkaiden kävelyreittejä ja asiakkaat voisivat taas saada heidän sijaintinsa perusteella näytöilleen tietoja lähellä olevista alennustuotteista.

Tarvitsetko apua tiedon hyödyntämisessä?

Valitse sinulle sopiva kumppani

digia-logo

Digia
Olemme suomalainen ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa alansa johtavia toimijoita palveluiden kehittämisessä, toiminnan ohjaamisessa ja tiedon hyödyntämisessä kotona ja kansainvälisesti.

 

Ota yhteyttä ja löydä oma kumppanisi
Sending

Etsitkö valmistajaa?

Teknologiaosaajat palveluksessasi

ibm_logo

IBM
IBM on maailmanlaajuinen innovaatioyritys, joka on täyttänyt asiakkaidensa liiketoimintatarpeita transformaatio- ja teknologiaosaamisensa avulla jo yli sadan vuoden ajan ja Suomessakin lähes 80 vuotta. Toimintamme on aina perustunut tutkimukseen ja innovaatioihin – yhtiö on muun muassa maailman suurin yksityinen perustutkimuksen tekijä. Historiansa aikana IBM on kehittynyt laskimien ja reikäkorttikoneiden valmistajasta nykyaikaiseksi palvelu- ja teknologiayhtiöksi, joka auttaa asiakkaitaan menestymään mm. johtavien pilvipalveluiden ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn ratkaisujen avulla.

Yrityksen laitteet ja toiminnot tuottavat jatkuvasti arvokasta dataa, mutta suurin osa siitä jää edelleen hyödyntämättä. IBM:n Internet of Things -ratkaisuilla dataa pureskellaan analyyttisillä, ennustavilla työkaluilla. Tämä tehostaa yrityksen päätöksentekokykyä, tuottavuutta ja parantaa asiakkaiden palvelukokemuksen laatua. Aloita täällä: http://ibm.com/iot

Hitachi_ITN

Hitachi Data Systems
Hitachi ltd on maailman johtavia älykkäiden IoT-pohjaisten ratkaisujen toimittaja. Hitachin erityisosaamista on koko tiedonkeruun ja siitä johdettujen toimintaprosessien toteutus. Näissä Hitachi hyödyntää omia analytiikkasovelluksiaan sekä kehittämiään ratkaisuja esineiden väliseen kommunikointiin. Kaikkien toteutusten taustalta löytyy Hitachi Data Systemsin huippuluotettavat ja modernit virtualisoidut tietojärjestelmät.

Tiedon tehokas analysointi antaa mahdollisuuden tarkkoihin, oikea-aikaisiin toimenpiteisiin ilman turhia viiveitä. Haasteena on ymmärtää mitä tietoa pitää kerätä, miten tallentaa se ja ennen kaikkea miten analysoida sitä. Hitachi Data Systems tunnetaan huippulaadukkaista tietojärjestelmistään ja tytäryrityksemme Pentaho on yksi markkinoiden johtavia analytiikkataloja. Me yhdessä osaavien kumppaneidemme kanssa autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tietovarastojesi säilyttämiseen ja analysointiin.

 

Ota yhteyttä valmistajaan
Sending

Some

#iotfinland

Copyright © 2015 Arrow ECS