TUOTE

TUOTE

IoT-polun ensimmäisessä vaiheessa sinulla on jokin fyysinen tuote, esine tai laite, joka ei ole älykäs. Se ei välttämättä sisällä elektroniikkaa, eikä kerää tai tuota dataa. Tai sitten olet kehittämässä täysin uutta tuotetta, jossa olisi potentiaalia hyödyllisen datan keräämiseen. Kun haluat tuotteen avulla päästä käsiksi Internet of Thingsin hyötyihin, on ensimmäinen askel lähteä rakentamaan älyä tuotteen ympärille lisäämällä siihen joko tarvittava elektroniikka tai yhdistämällä siihen ohjelmistoja sekä tietoliikenneyhteys.

cart

Käytännön esimerkkinä tästä on kaupassa käytettävät ostoskärryt. Kärryjä on tehty iät ja ajat, eivätkä ne sisällä mitään muuta, kuin täysin kommunikaatiokyvytöntä metallia ja muovia. Kärryihin voidaan silti lisätä älykkyyttä, josta hyötyvät sekä asiakas että kauppias. Ja näin useat kaupat ovatkin jo tehneet.

Tarvitsetko apua tuotteesi älyllistämisessä?

Valitse sinulle sopiva kumppani

espotel-logo

Espotel Oy
Olemme teollisen internetin integraattori. Kehitämme liiketoimintamalleja ja löydämme teollisen internetin rakentamiseen tarvittavia ratkaisuja, joilla luodaan uusia palveluja.

Kehitämme teollisen internetin ratkaisuja useilla eri teollisuuden aloilla ja siten tunnemme eri liiketoimintamallit käytännössä. Tarjoamme osaamistamme IoT-teknologian valintaan ja toimimmekin läheisessä yhteistyössä IBM:n pilviratkaisujen kanssa, sekä laitepuolella ARM-teknologian, mutta emme mitenkään rajoitu näihin, vaan valinta tapahtuu aina asiakkaan kokonaisuus huomioiden.

 

Ota yhteyttä ja löydä oma kumppanisi
Sending

Etsitkö valmistajaa?

Teknologiaosaajat palveluksessasi

TE Connectivity

TE connectivity
TE on yksi suurimmista kytkentä- ja anturiyrityksistä maailmassa. Tehtävämme on tuottaa erinomainen asiakaskokemus ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on keskeinen osa TE:n toimintaa. Innovatiivisilla anturiratkaisuilla autamme asiakkaita muuttamaan konseptit älykkäiksi, kytketyiksi luomuksiksi. Monipuoliset ratkaisumme ovat olennaisia osia esimerkiksi autoissa, lentokoneissa, sähköverkoissa, laitteissa, elektroniikassa ja tehtaissa. Luomme tehokkaita, pitkäikäisiä korkean kysynnän komponentteja, joiden toimivuuteen asiakkaamme voivat aina luottaa.

tiNew

Texas Instruments
TI tukee IoT-suunnitteluasi innovatiivisilla, vähän virtaa vievillä ja helppokäyttöisillä ratkaisuilla. Analogiset tuotteemme yhdistävät fyysisen ja digitaalisen maailman muuttamalla signaalit, kuten äänen, paineen, lämpötilan, kosteuden ja valon digitaalisiksi numerosarjoiksi, joita elektroniset laitteet voivat hyödyntää. Me myös käännämme tämän datan tiedoksi, jonka kanssa olemme vuorovaikutuksessa todellisessa maailmassa. Nämä sirut, kuten tieto- ja datamuunnin, virransääntely ja muut laitteet, voivat pidentää ja optimoida akun kestoa, parantaa tarkkuutta, aistia olosuhteita, kuten kosteutta ja lämpötilaa – ja paljon muuta.

 

Ota yhteyttä valmistajaan
Sending

Some

#iotfinland

Copyright © 2015 Arrow ECS